Поръчайте плата сладки за всеки повод

Вижте повече >

sladki za kryshtene

Ръчно рисувани сладки за кръщенето на Вашето бебе

Вижте повече >

Сладки за сватба

Сватбата е най-красивият и дългоочакван ден в живота на всяка жена, ето защо той заслужава най-красивите сладки!

Сватбените сладки по традиция се поднасят на гостите като почерпка веднага след сключването на брака. Поръчката на готови вече аранжирани плата е най-бързото и удобно решение за Вашия празник. Ангажиментите преди големия ден са прекалено много, така че доверете този етап от подготовката на фирма, която има достатъчно опит в подготовката на плата със сладки за сватба.

За Вашия празник можем да аранжираме плата с класически домашни сладки. Към тях могат да бъдат добавени и сватбени ръчно рисувани сладки.

Ръчно рисуваните сладки за сватба се изработват по поръчка. Дизайнът и цветовете им са стриктно съобразени с темата на сватбата, предпочитанията на булката и особеностите в детайлите на булченската рокля и сватбената торта. 

Изработката на ръчно рисуваните сладки за сватба за нас е истинско удоволствие с емоцията, романтиката и любовта, които стоят зад всяка поръчка. Няма по-голямо предизвикателство и щастие от това да сбъднеш мечтите на една булка, ето защо изпипваме всички сватбени сладки с грижата, търпението и вниманието, с които бихме създали сладките за сватбата на най-добрата си приятелка.

 

Ние използваме бисквитки с цел подобряване на резултатите в нашия сайт. Ако продължите Вие се съгласявате с това. За повече информация се запознайте с нашата политика за обработка на лични данни.
Научи повече Съгласен съм