sladki torta

Ръчно рисувани сватбени сладки

Вижте повече >

Поръчайте плата сладки за всеки повод

Вижте повече >

Сладки за кръщене

Ръчно рисуваните сладки за кръщене и Погача са идеалното решение, ако искате да почерпите гостите си с нещо наистина незабравимо. Погачата и кръщенето на Вашето бебе са прекрасни празници, които заслужават най-доброто. Ето защо ние подхождаме с много специално отношение и любов към тях.

Ръчно рисуваните сладки за Погача и кръщене са изключително вкусни меденки, декорирани с крехка захарна глазура. Всяка от тези сладки е изработена ръчно, като е обърнато особено внимание на малките детайли, които ги правят неповторими.

Сладките за кръщене и Погача се изработват по индивидуална поръчка и дизайн, специално за Вашия празник. На тях  можем да изпишем името на Вашето ангелче. Можете също да изберете цвета на декорацията за Вашите меденки, както и картинките. Можем дори да направим Вашите сладки за кръщене със снимка. Нашите художници се стремят да направят всяко желание реалност.

Сладките за кръщенето и Погачата на Вашето бебе можете да поръчате през формата за контакти или на нашите телефони: +359 894 61 37 16 и +359 896 75 23 97. На същите телефони можете да получите допълнителна информация и да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват.

Ние използваме бисквитки с цел подобряване на резултатите в нашия сайт. Ако продължите Вие се съгласявате с това. За повече информация се запознайте с нашата политика за обработка на лични данни.
Научи повече Съгласен съм