Продукти

Сладки, соленки или баклава, ръчно рисувани сладки и специални предложения за сватби и рождени дни, лични и фирмени партита - в Сладкарска къща "Аби" ще намерите разнообразни решения за всеки повод.

Сред богатия избор от сладки и солени кулинарни изкушения дори най-изтънчения вкус ще намери своя фаворит. Бабините рецепти са спазени стриктно и са изпълнени изцяло с натурални продукти.

Насладете се на сладки по-качествени и вкусни от всичко, което сте опитвали досега, и направете празниците си незабравими!

Ръчно рисувани сладки

Ръчно рисувани сладки

И Вие ли сте от хората, които неуморно търсят нови сладки начини да зарадват близките си? Ръчно рисуваните сладки са идеалният избор за Вас.

Те са цветни, вкусни и оригинални. Всяка от тези ...

Вижте повече >
Сладки за сватба

Сладки за сватба

Сватбата е най-красивият и дългоочакван ден в живота на всяка жена, ето защо той заслужава най-красивите сладки!

Сватбените сладки по традиция се поднасят на гостите кат ...

Вижте повече >
Сладки за кръщене

Сладки за кръщене

Ръчно рисуваните сладки за кръщене и Погача са идеалното решение, ако искате да почерпите гостите си с нещо наистина незабравимо. Погачата и кръщенето на Вашето бебе са прекрасни празници, които за ...

Вижте повече >
Празнични плата

Празнични плата

За Вашия празник предлагаме разнообразни комбинации сладки и соленки. Поръчайте богати на вкусове, красиво аранжирани плата със сладки за сватба, абитуриентски бал, рожден ден или фирмено парти и о ...

Вижте повече >
Сладки

Сладки

Сладки шедьоври по традиционни домашни рецепти от цял свят галят сетивата с необятно разнообразие от вкусове, усещания и аромати.

Опитайте легендарните сладки френски макарон. Любимият

Вижте повече >
Соленки

Соленки

Освен сладки, за Вашият специален ден сме приготвили и най-добрата колекция соленки. Меки или хрупкави, от бяло ил ...

Вижте повече >
Сиропирани сладки

Сиропирани сладки

Богато разнообразие от сиропирани сладки изкушения с екзотични вкусове са събрани тук на едно място.

Насладете се на сладки баклавички с масло и различни ядки - с орехи, великолепен шам фъс ...

Вижте повече >
Домашни козунаци и печива

Домашни козунаци и печива

Изберете любимия си сред нашите неустоимо сладки домашни козунаци - традиционен със стафиди, с крем, с шоколад или с опияняващо сладки сушени плодове. Пухкави, меки и точещи се на конци, всеки от т ...

Вижте повече >
Близалки

Близалки

Сладки карамелени петлета, мечета, сърца и звезди греят в различни цветове на шарени близалки. Подарете ги на своето дете и се насладете на всички сладки емоции, които носят.

Толкова сладки ...

Вижте повече >
Ние използваме бисквитки с цел подобряване на резултатите в нашия сайт. Ако продължите Вие се съгласявате с това. За повече информация се запознайте с нашата политика за обработка на лични данни.
Научи повече Съгласен съм