sladki torta

Ръчно рисувани сватбени сладки

Вижте повече >

Поръчайте плата сладки за всеки повод

Вижте повече >

sladki za kryshtene

Ръчно рисувани сладки за кръщенето на Вашето бебе

Вижте повече >

Сладка любов за Св. Валентин

Любов... през студения месец Февруари
Говорейки за любов през месеца изпълнен с точно това неописуемо чувство, то не само ни топли в студените все още зимни дни, но ни дарява с чувство на отдаденост и споделеност. Дори само при изричането й на глас, в мислите ни мигновено започват да се редят красиви и съкровени спомени, споделени с любимият човек. Те ни връщат към моментите, в които сме били истински щастливи и напомнят за себе си чрез всеки аромат и вкус, който сме усетили.

Любов... всеки ден
И всичко това ни кара да обичаме още, и още... Да показваме любовта си към любимия човек всеки ден. Понякога тя е скрита в най-малкият жест, като ръчно изрисувана бисквитка с прекрасен меден вкус, напомнящ уют и топлина, поставена на нощното шкафче, за да започне деня с усмивка. И точно това ни кара да се чувстваме изпълнени с енергия, леки и дори безгрижни, което е заложено в същността на това велико чувство. Това е и причината да бъде посветен ден на цялата тази приказка от чувства и емоции.

Любов... и сладки изкушения
А с наближаването му и тази година се повишава и еуфорията, обграждаща цялата подготовка, при избора на подарък за любимия и любимата. Желанието да подарим истинско и безпрекословно щастие ни завладява изцяло и тръгваме в търсене на идеалният подарък. Но много често идеалният подарък е скрит в нещо малко и същевременно в пъти по-изящно и пленително от всеки грандиозен и скъп подарък. Като например - мъничка кутийка пълна с изкусно изработени, ръчно украсени медени сладки Аби под формата на сърце, придружени с красиво послание. Перфектният подарък може да се открие и в индивидуално селектирана комбинация от изкусително направени сладки в кутия, нежно декорирана с панделка. Понякога и класиката върши чудеса и подарък от изключително прецизно изработена и украсена торта във формата на сърце, може да донесе истинско щастие и наслада. 


На която и сладка изненада да се спрете, не се съмнявайте, че ще ощастливите вашата половинка!

<< Върнете се назад
Ние използваме бисквитки с цел подобряване на резултатите в нашия сайт. Ако продължите Вие се съгласявате с това. За повече информация се запознайте с нашата политика за обработка на лични данни.
Научи повече Съгласен съм